Det är lätt att vara efterklok | Ebba Alvestig

Ebba Alvestig

Annons

Det är lätt att vara efterklok

Hej på er allihopa! 

Hooppas att ni haft en bra dag, redan onsdag och äntligen snart helg igen, vilket förhoppningsvis betyder permis för min del!
Känns onödigt att skriva om min dag då alla ser likadana ut, serier, korsord, läsa. Och äta förstås.

Men morgondagen däremot kommer bli grym! Då blir det permission över dagen, tar tåget till Västerås efter frukost för att fira en vän som tar studenten, ska bli så kul! Så ikväll har jag suttit och försökt bestämma mig för kläder, packat ner lite småsaker, försökt skriva något vitsigt i kortet, vilket inte blev ett dugg vitsigt. Och blev inte alls nöjd med min handstil heller, haha, blir man nånsin nöjd? Sen sitter man alltid och pillar lite extra för att ”fixa till” och gör det bara värre, såklart. Men får hoppas att det duger! 

Nu är det snart dags för sista målet för idag, sen äntligen sova.

DSC_0253
S
itter som vanligt och tittar på gamla bilder. Funderar ofta på vad det var som fick mig att ”falla tillbaka”. Önskar nu i efterhand att jag bara hade fortsatt så som jag gjorde då, under sommaren 2012. Mådde bra, inte mycket tankar, åt det jag kände för, var inte underviktig och om jag får säga det själv så såg jag inte tjock ut. Undrar hur allt hade sett ut om jag faktiskt hade fortsatt i de banorna. 
Men som rubriken säger; Det är lätt att vara efterklok!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa-Stina

    Ja det är lätt att man sitter och tittar tillbaka på gamla bilder o drömmer sig bort. Men det är bra att titta tillbaka o minnas hur man mådde då. För oftast mådde man ju betydligt bättre än vad man gör när man är inlagd, lågviktig osv. Du är en sån fin tjej o förtjänar att må bra! Både, Du, jag, o alla andra ätstörda.
    Kramar

  2. Controlinterior

    Hm, ja, det är som du säger väldigt lätt att vara efterklok! Jag är ledsen för din skull att du föll tillbaka, men jag hoppas att allt är så bra ändå. Du har ju ändå kommit långt som har börjat med permissioner, jag hoppas och tror att du klarar det hela vägen!
    Jag själv har nyligen börjat min behandling, så jag vet hur tungt och hemskt det är, men det är skönt att få läsa om andra som har haft liknande problem och som tagit sig upp igen. Jag är säker på att du kommer bli helt bra! 🙂

Annons
stats